VARKEN AAN HET SPIT.

VLEES:

Hier geldt de traditionele bereidingswijze.

Het varken gaat aan een groot spit en wordt op beuken blokken geroosterd.

Eenmaal gaar +/- 12 uur, wordt de folklore bovengehhald en wordt het varken op ambachtelijke wijze op een snijplank versneden.

Een echte atractie voor jong en oud!!!!!!

GROENTEN:
  • Gemengde fijngesnipperde sla.
  • Geraspte wortelen.
  • Zomerse broccolisalade.
  • Julienne van komkommer.
  • Tomatenpartjes.
  • Zigeunersalade.
  • Knolselderijsalade.
  • Boontjes.
  • Rode kool salade.
  • Zomersalade.
  • Perzikjes zwemmend op siroop.
  • Koude aardappeltjes met een vleugje vinaigrette.
  • Mayonaise, tartaat en cocktailsaus.
  • Warme Provençaalse saus .

Dit alles kunnen wij jullie brengen tegen een prijs van .

P.S. Dit alles is mogelijk voor groepen vanaf 100 personen.

U kunt uw eigen formule samenstellen.