ZOMERSE BARBECUE.

Menu 1:

  • Huisgemaakte barbecueworst.
  • Verse geamrineerde ribbetjes.
  • Fijn gekruide kalkoekn saté.
  • Gemarineerde kippenpillon.

Menu 2:

  • Gemarineerde varkenskotelet.
  • Suprème van kip in krokant kruidenjasje.
  • Huisgemaakte barbecueworst.
  • Gegrilde inlandse lamskoteletjes.

Menu 3:

  • Biefstuk van het wit-blauwe ras.
  • Ardens lapje.
  • Gegrilde inlandse lamskoteletjes.
  • Chipolata op wijze van uw patron.
  • Verse gemarineerde ribbetjes.

Menu 4:

  • Gegrilde barbecueham naar believen.
Menu 5: de luxe:
  • Cote á l'os met champgnonroomsaus of een zelfgemaakte bèarnaise.
  • Lamsribbetjes a l'ail.

aanvullende vissoorten.

  • Saté van spelende scampi's met een verfijnde tartaarsaus.
  • Vissaté (3 soorten vis).
  • Zalmfilet in papilotte met een echte chablisaus.
  • Combinatie van een scampi saté met een papilotte van zalm op een bedje van sla tartare en stokbrood.

Tip: voor kinderen jonger dan 12 jaar voorzien wij 2 stukken vlees.

  • Huisbereide barbecueworst.
  • Ribbetjes.

SALADBAR.

Onze saldbar is inbegrepen in de prijs.

  • Geraspte worteltjes (vers).
  • Tomatenpartjes.
  • Julienne van komkommer.
  • Zomerse broccolisalade.
  • Gemengde zomerse salade.
  • Boontjes.
  • Zigeunersalade.
  • Rodekoolsalade.
  • Zomersalade.
  • Perzikjes zwemmend op siroop.
  • Koude aardappeltjes met een vleugje vinaigrette.
  • Zelfbereide mayonaise, tartaar en cocktailsaus.
  • Warme huisbereide Provençaalse saus. .
  • Vers geschilde frietjes. .